datum | Plaats
Lees het hele artikel: pdf linkNaarArtikel

Februari 2016 | Hoogvliet
Nieuwe sponsers!
In de eerste twee maanden van dit jaar hebben we al 3 nieuwe sponsors mogen verwelkomen:
  • Nimsky Holding
  • Marvic Trading
  • Hamacher Logistik
Wij bedanken iedereen voor hun sponsorbijdrage.

Wil u ook met naam en logo vermeld worden op onze site, geef u snel op als sponsor!

Augustus 2013 | Hoogvliet
Stichting Thaise Weeskinderen lanceert website.
Om nog meer sposors te vinden voor onze projecten in Thailand, hebben we deze website in de lucht gehangen. We hopen op uw respons en giften. Via deze website kunnen we u beter op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die de Stichting Thaise Weeskinderen onderneemt en voornemens is.
Lees het hele artikel: pdf linkNaarArtikel

augustus 2013 | Hoogvliet
Stichting Thaise Weeskinderen is ANBI goedgekeurd
Sinds 12 december 2012, is de Stichting Thaise Weeskinderen een ANBI stichting. Donaties zijn in de meeste gevallen af te trekken van de belasting. Dit geld voor zakelijk doneren maar is ook aantrekkelijk voor particulieren.
Zakelijke donors, kunnen sponsor worden en krijgen dan ook logo ruimte op onze sponsor pagina. Informeer naar de mogelijkheden en afspraken, die wij met onze sponsors maken.
Lees het hele artikel: pdf xxx

Spacer